fredag 20 november 2009

Fler byxor


Lilleman och Leeloo har roligt på golvet med babygymet, det ger mig tid till att sy fler par byxor och ett fulmonster inspirerat av fuldesign.

onsdag 18 november 2009

elefantbyxor

Äntligen fick jag sytt ett par byxor, nu har jag mönstret och storleken så det blir nog ett par till ikväll.
Var på Tjolöholms julmarknad idag, precis som för tio år sedan. Mysigt men lite tråkigt med böjda besticksmycken, fårsadelskydd och keramikfåglar. Men de rökta korvarna är goda :-)

tisdag 17 november 2009

Så fort tiden går

Var ju bara tvungen att testa att göra ett collage, Jenny
gör så fina och tipsade mig om var så jag var bara tvungen att testa! Vad roligt och vad lätt att lägga upp flera bilder på samma sak utan att det blir tjôtigt!!

fredag 13 november 2009

Bloggtorka pga evighetsprojekt

Förra året när Jeppe fyllde år fick jag för mig att ge honom garn som jag sedan skulle sticka en tröja till honom i. Jag startade, insåg ganska snart trots stickad provlapp att tröjan nog skulle bli lite liten, men jag fortsatte och nu när kroppen nästan var färdig insåg jag att det skulle bli en tajt kroppsstrumpa på Jeppe. Inte jättesnyggt på en man kanske? Så, nu är den upprepad och jag har startat om. Får se om det tar ett år till.... Har valt att sticka den nya i dubbelt garn och större stickor, det går ju fortare... ;-) och blir faktiskt snyggare också!