onsdag 7 maj 2008

Lite smått som jag hållt på med det sista

Tovningsexempel som jag hade med mig till Stättareds 4H gård när jag hade prova på tovning där den 1 maj, enda regndagen på flera veckor.... Men några glada barn och även ett par vuxna provade på att tova med mig.


Har svårt att slita mig från trädgården när det är så fint väder ute, planterade i helgen alla mina växter jag köpt. Längtar efter solmogna tomater och färska kryddor!!


Och så här kan det gå när jag lämnar de mjuka materialen och går över till de lite hårdare. Hittade några björkpinnar, när vi sågade ner en björk på kurs med Hemslöjden, som jag tog med hem och gjorde krokar av. Den med flera pinnar ska hänga från taket och den andra ska sitta på väggen i verkstaden så att Jeppe har en fin krok att hänga sin jacka på.
2 kommentarer:

LADY JEN sa...

Helt underbara bilder! Förstår att du har svårt att slita dig från din vackra trädgård. Men nu är det inte långt kvar på pluggandet, sen får du en hel sommar att bara njuta. Vore mysigt att snart komma ned till er och äta den där älgen vi har pratat om så länge... vi får försöka planera in en dag!?!

Kram

Anonym sa...

Min tjej är banneme den bästa tjej på denne jord!!!! Anni jag älskar dig och din trädgård. KyZ