tisdag 28 juli 2009

Neo och Wilma lämnar Källebacken

I morgon kväll kommer de nya ägarna till Wilma och Neo. Roligt att träffa dom men också så sorgligt att två av våra änglar ska lämna Källebacken. Valparna har varit hos veterinären idag och fått en massa beröm. Den sista lilla, som numera heter Vilda, ville mina föräldrar ha så henne får vi se mera utav, hurra!!!

På taket har vi gått vidare till framsidan, Jeppe sliter som ett djur och ser nog fram emot att "semestern" är slut så att han kan ta det lite lugnt...


Men så blir det också superbra, detta blir utsikten från våra takfönster på övervåningen!!! Helt underbart. Där ska jag sitta i min hängstol och sticka i höst medan "Elvis" sover .... ;-)3 kommentarer:

LADY JEN sa...

Det ser ju helt underbart ut vännen. Får nog ta mig ner till dig och sitta där och sticka jag också. Om jag nu kan slita mig från er lill* "elvis".

Själv sitter jag nu och stickar i solen, medan Erik och mina föräldrar grejar i trädgården. Ibland har man det lyxigt :)

Syns snart, skall bli kalaskul

LADY JEN sa...

Glömde ju skriva "vilken fin mage du fått"...

Kramar

frisky frog sa...

Kul att valparna fått nys goa hem. Hade gärna haft en med det går inte med våra allergier. Det där med att sitta och sticka. Planera inte för mycket. =) När min "Elvis" äntligen somnade (10-15 min) var jag helt slut och orkade knappt hålla mig uppe... fats det är underbart också, särskilt nu när de är 15 coh 17, he he.
/kram