lördag 24 oktober 2009

Trött mamma bloggar

Så äntligen föll lilleman till ro. Skulle på stickevent idag men lillkillen har hållt igång stora delar av natten och fm så jag fick hoppa över den utflykten :-( Och jag som hade klätt honom fin i byxor vi fått i present av Jenny.
Så här trivs han bäst har jag kommit på, någon som kan komma på ett säkert sätt att transportera sitt barn i bil så här nära sig?
Kanske fick han för mycket tjejsnack igår, vet ju att killar kan bli trötta av att höra för mycket på sådant... ;-)

Var på middag inne i Göteborg igår med nästan alla gamla tjejkompisar och nu var det min tur att ha med ett litet knytte. "Olle" blev bortskämd igen med massa fina presenter, tusen tack! Vi har läst om "Elvis" idag för lilleman.
Värdinnan fick en liten "bra förvaring för tjejgrejer i handväskan". Gillar sy små väskor och börser och förgylla dom med lite broderi, man kan aldrig få för många av dom!!!
Och det sista nya är att jag idag med lilleman på magen fick satt i skruvarna och hängt upp min täljda krok jag påbörjade förra vintern...
Nu börjar det gny innanför skynket så det får bli mat sedan kanske jag kan sätta mig och sticka en liten stund och låtsas att jag är med på stickevent. Hoppas det blir igen till nästa år!!!

2 kommentarer:

LADY JEN sa...

Hej vännen!
Trist att det inte blev något stickevent för dig, men du får satsa på nästa år...då vill jag oxå vara med!!
Kul att byxorna passar och att ni använder dem :)
Kramar

Lisa och Albin sa...

Hej Anni!

Så fint ni verkar ha det du och lilla Olle! Thyra blev väldigt glad för de fina byxorna och Thyras mamma blev inspirerad och börjar se ett ljus längre fram - man kan alltså handarbeta och ha ett litet barn samtidigt! De första veckorna är allt så nytt att jag inte förstår när jag ska hinna göra mina saker också.

Jag försöker få in lilla Thyra i sjalen men hon stretar ut huvudet mellan tygerna på ett farligt sätt. Knappt tre veckor gammal - hur ska det gå? Måste kolla på någon alternativ knytning för jag gillar ju sjalen. Funderar annars på att investera i en Maducca bärsele, eller var det Manducca?

Vi måste höras snart. Ska försöka ringa om jag hinner :)

Kram Lisa, Albin och Thyra