tisdag 25 augusti 2009

Loggbok

På skolan där jag arbetar så får eleverna en loggbok eller som vi kallar den en kompassbok. Det är en tjock almanacka där de fyller i arbetsuppgifter, planerar, fyller i kom ihåg, utvärderar och där alla informationslappar sätts in. När eleverna får boken är utsidan vit och en av uppgifterna under uppstartsdagarna är att göra framsidan personlig. Även vi pedagoger har en kompassbok som vi gör iordning. Som slöjdlärare kunde jag ju inte låta bli att använda tyg och brodera på pärlor och knappar. Så under detta läsår (som inte blir så långt för mig) kommer detta att möta mig varje dag, något som piggar upp och gör mig lycklig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tjusig loggbok, min är också pimpad med tyg! Fasligt roligt =) Hoppas allt är bra med dig och Elvis och Jeppe! Jag tar gärna emot tips angående tekniken! Har just nu åttor.. så om du har något arbetsområde som du tyckt funkat bra får du gärna berätta om det! Många kramar!

Anonym sa...

Ja här kommer den! angelina_saar@hotmail.com
Så snällt av dig! Kram

LADY JEN sa...

Hej vännen. Vad fin din loggbok blev. Själv har jag tänkt pimpa min men inte haft ork till det än...men kanske till helgen :)
Tycker också om sensommaren/hösten nu när vi bor som vi gör, konstigt att man kan ändra uppfattning om så mycket saker bara för att man flyttar ut på landet.
Hörs snart igen!
Många kramar